Tingsryd 30/7

Bild av: Maria Karlsson. | haha tjurig häst..!
 

Blev en andra plats idag med Faxa, en andra plats som jag efter loppet var ganska missnöjd med haha. Hon låg perfekt och kändes superfin i sista sväng, sen när jag skulle gå ut på utsidan om den ledande hästen bara tvärnitar hon och börjar galoppera.. Det är inte första gången hon gör så, och det är så tråkigt! Denna gången berodde det på värmningen, jag visste redan innan att hon inte fått tillräckligt med uppvärmning så egentligen gjorde hon det bra, men det var ändå lite surt! Blev mer nöjd med henne när jag såg tiden, rekordsänkning med 6 (!!) sekunder och det bromsandes, hur snabbt kan hon springa om hon faktiskt springer?! Haha, men jag är nöjd :) Karamell och Jossan slutade femma på en stor rekordsänkning där med!
Imorgon blir det ännu mer trav, åker till Jägersro, Skåne, då Jossan och Ösa ska starta i ett av de största ponnyloppen i Sverige, Mini Åbergs, spännande! Kommer hem sent då också. 
 

sometimes you have to be your own hero

© Isabella Axelsson - Nikon D3000 sigma 70-300 mm af - texten på bilden är där för att detta är en utav de bilderna jag fotade under utställningen, och som man kan köpa. 
 

Allt är klart inför tävlingen imorgon, så nu är vi redo hihi. Var en månad sen jag tävlade så jag är taggad! Har också anmält till ännu en tävling som är i slutet av den kommande veckan, var tyvärr tvungen att välja bort en häst där.. ååh så himla jobbigt haha, ångrar mig alltid när väl startlistorna kommit ju haha! Äeh, vi får hoppas på det bästa :)

WTF = Where's the food

Ni får jättegärna rösta på mig i Henriks fototävling, jag tävlar med denna bilden. Mitt bidrag är nr 6.
 
 

RSS 2.0